GALERIJA

 

PUSTNI DISKO 2017

V torek, 28. februarja 2017 smo se maske prijetno zabavale pod vodstvom plesnega kluba Moove. Naučili smo se nekaj plesnih korakov in skupaj zaplesali, se veselili na odru in se mastili s krofi.

 

 

MIKLAVŽEVANJE 2016

V nedeljo, 4. decembra 2016 nas je pri KS Šempeter razveselil z obiskom Miklavž s svojim spremstvom. Veseli nas, da ste k Miklavžu pospremili svoje otroke, vnuke, otroke prijateljev. Zahvaljujemo se vsem, ki ste nam omogočili to prijetno srečanje, še posebej Miklavžu in njegovemu spremstvu.

 

 

OBISK PREDSEDNIKA DRŽAVNEGA ZBORA V JAMI PEKEL

V soboto, 17. septembra 2016 je jamo Pekel obiskal Predsednik Državnega zbora dr. Milan Brglez. Predsednik se je mudil na celodnevnem obisku Občine Žalec, kjer ga je gostila stranka SMC. Pred jamo Pekel so ga sprejeli predstavniki Turističnega društva Šempeter in Predsednica Krajevne skupnosti Šempeter ga. Zdenka Jan.

 

 

HMELJARSKI LIKOF

V četrtek, 6. oktobra 2016 so v okviru tedna kulturne dediščine otroci Vrtca Šempeter v starosti med 3 in 6 let, na Faletovi kmetiji pripravili "hmeljarski likof". Na prireditvi so nastopili tudi člani skupine Šembis iz DU Šempeter, ter folklorna skupina iz OŠ Šempeter. Med drugimi gosti sta bila prisotna tudi hmeljski starešina in princesa iz Roj , ki sta tako dodatno izrazila poklon hmelju, saj hmeljska polja obdajajo Šempeter iz vseh strani, zato bi bilo lepo, če bi najmlajše pri svojih tovrstnih aktivnostih, posnemali tudi odrasli in pripravili kakšno podobno prireditev.

 

 

 

STEY KLUB - S TRAKTORJI STARODOBNIKI PO KS Šempeter

V nedeljo, 26. junija 2016 smo se v dopoldanskem času s traktorji starodobniki Steyr kluba Savinjska dolina popeljali po krajih v Krajevni skupnosti Šempeter. Deležni smo bili čudovitega sprejema naših krajanov. Za izvedbo prireditve se Steyr klubu Savinjska dolina iskreno zahvaljujemo.

 

 

 

Slavnostna seja KS Šempeter

V petek, 17. junija 2016 ob 18.00 uri je potekala slavnostna seja KS Šempeter, na kateri so bila podeljena priznanja, izredna priznanja in grb KS Šempeter. Ob tej priložnosti je gospa Danica LAZNIK prejela naziv čestnega krajana KS Šempeter. Iskreno se zahvaljujemo vsem sodelujočim.

 

 

 

PUSTNO RAJANJE

V torek, 9.2.2016 ob 16.00 uri smo se zabavali v pustni povorki, nakar smo odšli v dvorano Hmeljarskega doma v Šempetru. Otroke smo pogostili s čajem in krofi, nato pa smo zaplesali ob glasbi. Fotografije si lahko ogledate s klikom na sliko

Iskreno se zahvaljujemo vsem sodelujočim.

 

 

 

Prešernov dan

8. februarja 2016 je v Hmeljarskem domu KZ Šempeter potekala prireditev v počastitev kulturnega praznika - Prešernovega dne. Proslavo je v sodelovanju s KS Šempeter pripravilo društvo KUD Grifon.

Iskreno se zahvaljujemo vsem sodelujočim.

 

 

 

SVEČANA OTVORITEV ULIC

Dne 03.09.2015 je na dvorišču Elektra v Šempetru potekala svečana otvoritev izgradnje kanalizacije in obnove cest...

 

 

 

TEKMOVANJE V HITROPOTEZNEM ŠAHU

Dne 26.6.2015, je v okviru krajevnega praznika v Prostorih KS Šempeter potekal turnir v hitropoteznem šahu. Fotografije si lahko pogledate s klikom na naslov ali fotografijo.

 

 

tekmovanje druŠtev upokojenceV

Dne 26.6.2015 je v okviru krajevnega praznika potekalo tekmovanje upokojencev v različnih panogah. Tekmovanje, društev upokojencev,  je bilo pri športnem igrišču REGA ob 11.30 uri. Člani upokojencev iz Šempetra so na tekmovanju prejeli pokal za osvojeno 1. mesto

 

 

OD PETRA DO PEKLA 2016

Tudi letos smo v KS Šempeter v sodelovanju z različnimi društvi v KS in ob vodenju vodnikov PD šempeter organizirali pohod od petra do pekla. Več o samem dnevu in dogajanju si lahko preberete v brošuri, izdani ob prazniku KS Šempeter 2016. Naše druženje smo ujeli tudi v objektiv in s klikom na fotografijo, ali naslov članka, si lahko ogledate fotoalbum...na desni v rubriki arhiv pa si poglejte fotografije iz 2014 in 2015.

 

SREČANJE ŠEMPETROV 2017

Tudi v letu 2017 smo se krajani KS Šempeter udeležili srečanja Šempetrov, tokrat 3 junija 2017 v Bistrici ob Sotli. Vsem udeležencem, predvsem športnikom se zahvaljujemo za korektno zastopanje našega kraja.

 

Prešernov dan

9. februarja 2015 je v Hmeljarskem domu KZ Šempeter potekala prireditev v počastitev kulturnega praznika - Prešernovega dne. Proslavo je v sodelovanju s KS Šempeter pripravilo društvo KUD Grifon.

Iskreno se zahvaljujemo vsem sodelujočim.

 

 

 

SLAVNOSTNA SEJA SVETA ks ŠEMPETER

19. junija 2014 je potekala slavnostna seja Sveta KS Šempeter, na kateri so bila, ob prijetnem kulturnem programu podeljena priznanja in grbi KS Šempeter.

 

 

 

ŠEMPETER NEKOČ

Kako je Šempeter v Savinjski dolini, ko je bil še Sv. Peter izgledal nekoč, si lahko ogledate v albumu starih razglednic.Se takšnega Šempetra še spominjate ?

.